Smart Repair Helmond

Smart Repair Helmond

Case study

Achtergrond
SmartRepairHelmond is een telefoonreparatiewinkel gevestigd in Helmond, Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het repareren van telefoons en tablets, waaronder schermreparaties, batterijvervangingen, waterschadeherstel en andere gerelateerde diensten.

Het bedrijf heeft ons gevraagd om een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen die hun diensten op een professionele manier presenteert en hun klanten een gemakkelijke manier biedt om een reparatieafspraak te maken.

We hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd van de bestaande website en de eisen van het bedrijf om een website te creëren die het bedrijf online vertegenwoordigt en klanten aantrekt.

 

Ontwerp
We hebben gekozen voor een modern, schoon en responsief ontwerp dat de diensten van SmartRepairHelmond op een duidelijke en overzichtelijke manier presenteert. We hebben een eenvoudig navigatiemenu toegevoegd om de gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

We hebben ook een aantal afbeeldingen van de winkel en het team toegevoegd om het persoonlijke aspect van het bedrijf te benadrukken en het vertrouwen van klanten te winnen.


Ontwikkeling

We hebben de website ontwikkeld op het WordPress-platform met behulp van een op maat gemaakt thema dat is ontworpen voor optimale prestaties en beveiliging. We hebben de website ook geoptimaliseerd voor zoekmachines om de zichtbaarheid van SmartRepairHelmond te vergroten.

We hebben een online afspraakplanner geïntegreerd die klanten in staat stelt om eenvoudig een afspraak te maken voor een reparatie. Dit stelt klanten in staat om direct een datum en tijd te selecteren die voor hen werkt, waardoor het proces voor het plannen van een reparatie gemakkelijker en efficiënter wordt.

 

Resultaten
De nieuwe website heeft het bedrijf geholpen om hun online aanwezigheid te vergroten en meer klanten aan te trekken. Het gemakkelijke afspraakplanningssysteem heeft het proces voor klanten vereenvoudigd en het bedrijf geholpen om de klanttevredenheid te verbeteren.

De website is ook geoptimaliseerd voor mobiel, waardoor het voor klanten gemakkelijker is om de website te bekijken en te gebruiken op hun smartphones en tablets.

Al met al heeft het nieuwe web-ontwerp en website voor SmartRepairHelmond bijgedragen aan de groei en het succes van het bedrijf.

info@alaris.nl
+31 (0)492 745 954

© 2023 ALARIS SOLUTIONS. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN