Rijschool Jopie

Jopie

Case study

Achtergrond
Autorijschool Jopie is een lokale rijschool die professionele rijlessen biedt aan leerlingen in de omgeving. De rijschool had een verouderde website die niet meer functioneel was en nodig aan vervanging toe was. De rijschool heeft ons gevraagd om een nieuwe website te ontwerpen en te ontwikkelen die hun diensten op een aantrekkelijke manier communiceert en de conversie van potentiële klanten naar betalende leerlingen verhoogt.


Ontwerp

We hebben gekozen voor een ontwerp dat fris en modern is, met een heldere en overzichtelijke lay-out. We hebben gebruik gemaakt van een kleurenschema dat overeenkomt met de huisstijl van de rijschool en we hebben grote, duidelijke afbeeldingen van auto’s en rij-instructeurs toegevoegd om de aandacht van de bezoeker te trekken.

Belangrijke informatie over de rijschool, zoals prijzen, lessenpakketten en examendata, zijn op prominente plekken op de website geplaatst om potentiële klanten snel en gemakkelijk te informeren.

Ontwikkeling
We hebben de website ontwikkeld op het WordPress-platform met behulp van een op maat gemaakt thema dat is ontworpen om de gebruikerservaring te optimaliseren. We hebben de website ook geoptimaliseerd voor zoekmachines om de vindbaarheid van de rijschool te vergroten.

We hebben ook een reserveringssysteem geïmplementeerd waarmee potentiële klanten direct online rijlessen kunnen boeken. Het reserveringssysteem is geïntegreerd met de agenda van de instructeurs, zodat de beschikbaarheid van de instructeurs altijd up-to-date is.


Resultaten

De nieuwe website heeft geholpen om de zichtbaarheid van de rijschool te vergroten en het aantal aanvragen voor rijlessen te verhogen. Het eenvoudige reserveringssysteem heeft bijgedragen aan het verhogen van de conversie van potentiële klanten naar betalende leerlingen.

De website heeft ook bijgedragen aan het verbeteren van de reputatie van de rijschool, door het verstrekken van belangrijke informatie en het aanbieden van professionele rijlessen op een aantrekkelijke manier.

Al met al heeft de nieuwe website bijgedragen aan het succes van de rijschool en geholpen om hun diensten op een effectieve manier te promoten, wat heeft geleid tot meer klanten en een groter succes van de rijschool.

info@alaris.nl
+31 (0)492 745 954

© 2023 ALARIS SOLUTIONS. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN