Al-Sorour

Stichting Al Sorour

Case study

Achtergrond
Stichting al Sorour is een non-profit organisatie die zich richt op het verbeteren van het leven van mensen in nood en het bevorderen van sociale rechtvaardigheid. Het doel van de stichting is om geld in te zamelen voor verschillende projecten en initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de samenleving.

De stichting heeft ons gevraagd om een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen die hun boodschap op een duidelijke en overtuigende manier communiceert en donaties vergemakkelijkt.

 

Ontwerp
We hebben gekozen voor een ontwerp dat duidelijk en overzichtelijk is, met de nadruk op het communiceren van de missie van de organisatie en het informeren van de bezoekers over de verschillende projecten en initiatieven waarvoor de organisatie geld inzamelt.

Het ontwerp is ook gericht op het inspireren van bezoekers om bij te dragen aan de organisatie door middel van donaties en vrijwilligerswerk.


Ontwikkeling
We hebben de website ontwikkeld op het WordPress-platform met behulp van een op maat gemaakt thema dat is ontworpen voor optimale prestaties en beveiliging. We hebben de website ook geoptimaliseerd voor zoekmachines om de zichtbaarheid van de organisatie te vergroten.

We hebben een donatiepagina geïntegreerd met verschillende opties voor donaties, waaronder een eenmalige donatie of een periodieke donatie. We hebben ook een systeem voor donatiebeheer geïmplementeerd om het donatieproces te vereenvoudigen en de donaties van donateurs veilig en georganiseerd te houden.


Resultaten
De nieuwe website heeft geholpen om de zichtbaarheid van de organisatie te vergroten en meer donaties te genereren. Het eenvoudige donatieproces en de transparantie over de besteding van donaties hebben bijgedragen aan het vertrouwen van donateurs in de organisatie.

De website heeft ook geholpen om vrijwilligers te werven en mensen te inspireren om bij te dragen aan de projecten en initiatieven van de organisatie.

info@alaris.nl
+31 (0)492 745 954

© 2023 ALARIS SOLUTIONS. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN