Advocatenkantoor Straken

Straken Advocatuur Webontwerp

Case study

Achtergrond
Een advocatenkantoor met een focus op commerciële en zakelijke zaken, gevestigd in een grote stad in Nederland, benaderde ons om hun huidige website te herontwerpen en te ontwikkelen. Het advocatenkantoor is al jarenlang actief en heeft een goede reputatie opgebouwd, maar hun website was verouderd en niet goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het kantoor wilde een nieuwe website die professioneel oogt, hun expertise uitstraalt en meer leads en klanten genereert.


Uitdagingen

Het advocatenkantoor wilde dat de nieuwe website hun merkidentiteit weerspiegelt en klanten aantrekt die op zoek zijn naar hun specifieke expertise. De belangrijkste uitdagingen waren als volgt:

 1. Een website ontwerpen en ontwikkelen die de deskundigheid van het advocatenkantoor uitstraalt en het vertrouwen van potentiële klanten vergroot.
 2. Een website creëren die gemakkelijk te navigeren is en de gebruiker helpt om snel de informatie te vinden die hij/zij zoekt.
 3. Een website ontwerpen die zoekmachine geoptimaliseerd is om hoger te scoren in zoekresultaten en meer organisch verkeer te genereren.
 4. Een website ontwikkelen die responsive is en goed functioneert op verschillende apparaten en browsers.


Oplossing

Ons team ging aan de slag om een website te ontwerpen en ontwikkelen die voldoet aan de behoeften en doelstellingen van het advocatenkantoor. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste oplossingen die we hebben voorgesteld en geïmplementeerd:

 1. Professioneel en modern ontwerp: We hebben een modern en professioneel ontwerp gemaakt dat past bij de merkidentiteit van het advocatenkantoor. Het ontwerp bevatte aantrekkelijke afbeeldingen, duidelijke navigatie en een overzichtelijke structuur. We hebben ook zorgvuldig de kleuren gekozen om de juiste uitstraling te creëren die past bij de zakelijke doelstellingen van het advocatenkantoor.
 2. Gebruikerservaring (UX) en navigatie: We hebben ons gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring en de navigatie op de website. We hebben de inhoud en de structuur geoptimaliseerd om de informatie gemakkelijker te vinden te maken en de gebruikerservaring te verbeteren.
 3. Zoekmachine optimalisatie (SEO): We hebben ons gericht op het optimaliseren van de website voor zoekmachines om organisch verkeer te genereren en hoger te scoren in zoekresultaten. We hebben geoptimaliseerde inhoud en metadata gemaakt en de website gestructureerd om de zoekmachines te helpen de inhoud beter te begrijpen.
 4. Responsief ontwerp: We hebben een responsief ontwerp gemaakt dat goed functioneert op verschillende apparaten en browsers. De website past zich automatisch aan de schermgrootte aan en zorgt voor een optimale gebruikerservaring.


Resultaten
Het nieuwe website-ontwerp en de ontwikkeling hebben significante resultaten opgeleverd voor het advocatenkantoor:

 1. Toegenomen website-verkeer: Door de SEO-optimalisatie hebben we het organische verkeer naar de website verhoogd. Het website-verkeer is met 30% gestegen in vergelijking met het vorige jaar.
 2. Verhoogde conversies: Het nieuwe ontwerp en de navigatie hebben bijgedragen aan het verhogen van de conversies. Het aantal aanvragen via de website is met 20% gestegen in vergelijking met het vorige jaar.
 3. Verbeterde gebruikerservaring: De verbeterde UX en navigatie hebben bijgedragen aan een betere gebruikerservaring. De gemiddelde tijd op de website is met 25% gestegen in vergelijking met het vorige jaar.
 4. Betere positionering in zoekmachines: Door de SEO-optimalisatie staat de website hoger in zoekresultaten voor relevante zoekwoorden. Het advocatenkantoor is gestegen van de vijfde pagina naar de eerste pagina in zoekresultaten.


Conclusie

Door het nieuwe website-ontwerp en de ontwikkeling heeft het advocatenkantoor een professionele en moderne website gekregen die de deskundigheid van het kantoor uitstraalt en meer leads en klanten genereert. De website is zoekmachine geoptimaliseerd, responsive en biedt een verbeterde gebruikerservaring. De significante resultaten spreken voor zich en het advocatenkantoor is blij met het resultaat.

info@alaris.nl
+31 (0)492 745 954

© 2023 ALARIS SOLUTIONS. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN